Kindergarten Milestones.

Is your child ready for kindergarten.  Take a look at our milestones below and see if your child needs speech therapy, physical therapy or occupational therapy.

Kindergarten Milestones

Hoe zit het met verzekeringen?


Spelen is op eigen risico , net als je in het bos speelt. Je kind is tijdens kampen verzekerd voor lichamelijke ongevallen. We vragen vooraf wel om je aan een paar basisafspraken te houden.
Wat is het programma tijdens de kampen?


Kinderen kunnnen vrij spelen. Er is wel een vaste structuur:

Aankomst tussen 9u en 10u.

10u Kringmoment onder de tent: kort kennismakingsrondje met een stukje fruit

12u Boterhammen eten

Vanaf 13u tot 15u knutselmoment. Kleien, timmeren, vlechten... elke dag bieden we iets anders aan. Knutselen is steeds vrijblijvend.

15u Koek

16u Kringmoment

Voor 17u Ophalen
Kan ik bij jullie een feestje geven?


Wat een goed idee! Natuurlijk kan dat. Lentefeest, communiefeest, zomaar een feest, het kan allemaal. In de lente of in de zomer heb je er het meeste plezier van.

Mail of bel voor meer info of reservatie: info@onderdeeiken.be of 0497489550
Wij zoeken een kampeerplek.


Ben je een jeugdbeweging, een bedrijf of een groepje vrienden van min. 10 mensen en zoek je een mooie plek om te kamperen? Jullie zijn van harte welkom. Hier is plek genoeg om je tent op te zetten. Douche en toilet zijn voorhanden. Er zijn hier geen buren, dus jullie kunnen tot laat in de nacht liedjes zingen rond het kampvuur. Stuur een mailtje voor meer inlichtingen.
Is er toezicht?


We willen kinderen zoveel mogelijk vrij laten spelen en hun eigen gang laten gaan. Tijdens de kampen zijn er steeds twee speelwerkers aanwezig om mee te spelen of een handje toe te steken waar nodig. Biij verjaardagsfeestjes is er geen toezicht en vragen we om zelf een extra ouder/vriendin of tante mee te nemen.
Hoe ziet het speelbos eruit?


Het bos bestaat uit een grote omheinde weide met gras. Op de weide staan reuzen: gigantische indrukwekkende zomereiken die in de zomer heerlijke schaduw geven. Tussen de eiken groeien bosjes waarin je je kan verstoppen. Er is een houten huisje om in te spelen. Naast de weide is een grote moestuin waar je plantjes, groenten, kruiden en bessen kan ontdekken en proeven. Onze kippen lopen vrij rond. Bij regenweer is er een overdekte ruimte waar je onder kan schuilen. Hier is ook een toilet aan.Wil je het allemaal live eens komen bekijken? Kom dan eens een bezoekje brengen. Altijd welkom.
Hoe groot is de groep tijdens een kamp?


Tussen de 15 en 25 kinderen.
Kan ik bij jullie op teambuildingdag/ -weekend?


Vanaf eind februari tot eind october kan je bushcraft of survival workshops volgen (een hele of halve dag). Je bent welkom met vrienden, collega's of je familie. Of als verjaardagsfeestje kan natuurlijk ook (vanaf 7 jaar). Je leert shelters bouwen, eetbare planten herkennen, touw maken van brandnetels of een pijl en boog maken. Wil je het rustiger aan doen, dat kan. Met yoga of een stiltewandeling. Stuur een mailtje dan zien we wat mogelijk is.
Is het veilig om in coronatijden hier op kamp te komen?


Onder De Eiken past de richtlijnen en veiligheidsregels opgelegd door de overheid zo goed als het kan toe. Groot voordeel ten opzicht van andere kampen is dat de kinderen hier de hele dag in frisse buitenlucht spelen en eten, in de schaduw van de bomen. Het bos is één hectare groot dus in het spel wordt al veel afstand gehouden. Deze zomer wordt het max aantal kinderen per dag op 20 gezet. Wil je graag meer weten over de maatregelen? Neem hier een kijkje op de website van de Ambrassade.

ADDRESS

15600 36th Ave North,

Suite 120, Plymouth, MN 55446

Phone: 763-595-0812763-595-0813 

Fax: 763-595-0824

Email: info@minnetonkatherapy.com

3434 Lexington Ave N

Suite 700, Shoreview, MN  55126

Phone: 763-595-0812763-595-0813 

Fax: 763-595-0824

Email: info@minnetonkatherapy.com

  • Facebook

© 2020 by VirtuOps.  Icons by Icons8.  See more creations like this from VirtuOps